Accesorii pentru barbati

7306 produse
7306 produse

Accesoriile pentru bărbați completează ideal orice ținută și îi dau un aspect mult mai elegant și sofisticat. Ca și doamnele, și bărbații au nevoie de accesorii ca să le facă deosebite ținutele.

ACCESORII BĂRBAȚI PENTRU CARNAVAL ȘI PETRECERI

Fashion-mall.ro oferă inclusiv domnilor șansa de a achiziționa produse pentru divertisment, dovada concretă fiind această categorie cu destul de multe articole din care vă puteți alege. Tătici, copii dumneavoastră s-ar bucura să vă vadă cu un cioc de pasăre, ar fi distracție maximă!

ACE CRAVATĂ

Dacă ai chef să zbori, clar îți recomand categoria aceasta! Cu această aripă de cravată poți zbura până la lună și înapoi.

BIJUTERII

Cea mai căutată secțiune și cele mai frumoase produse din tot ceea ce înseamnă accesorii bărbați, articolele din gamele noastre de bijuterii îți oferă înfățișarea plăcută cu aspectul grunge – specific lui Alexander McQueen – faimosul designer ce firma Givenchy l-a avut sub aripă până în 2001, acesta construindu-și încă din 1991 propriul imperiu de bijuterii. Inelele, lanțurile și brățările vin la diverse prețuri, pe măsura lor fiecare, pentru stilurile tuturor.

BORSETE

Cea mai practică secțiune de la noi sunt, categoric, borsetele. Tu ai văzut bărbați fără? Eu una foarte rar. Trend apărut prin 2015 la noi în țară, borsetele fac din ce în ce mai mare valvă, iar gentuța setată pe curea devine esențială pentru oricare domn ce se respectă sau pur și simplu are nevoie de ceva în care să își pună lucrurile.  Faimoșii Saint Lauren și Dolce Gabanna sunt nelipsiți din portofoliul nostru vast ce începe de la suma de 20 de lei.

BRELOC CHEI

Dacă nu ai borsetă, măcar un breloc ar trebui. De la fastuasele keyrings de la Jimmy Choo până la banalele brelocuri din inox la 83 de lei. Toate le găsești la noi pe site!

BRETELE

Pentru o ținută elevată a costumului îți trebuie bretele, iar fashion-mall.ro te poate ajuta cu cel mai mare suflet! Portofoliul nostru este variat; de la negru, la cel mai bombonicios roz.

BRICHETE ȘI ACCESORII

Probabil te-ai întrebat dacă poți fuma la modă, ei bine, deși noi nu recomandăm fumatul, avem cele mai frumoase brichete și accesorii care te fac să te îndrăgostești de ele pe bună dreptate. Colorate și făurite din materiate de cea mai înaltă speță doar pentru clienții noștri de top.

CEASURI

Cele mai versatile accesorii pentru bărbați, indiferent de eveniment, sunt clar ceasurile. Noi am pus mână de la mână și am pus pe site ceasuri felurite, pentru toate buzunarele și gusturile. Prețurile încep la 106 lei, cele de la G SHOCK și se termină cu ceasul de masă HARMLE la 5,476 lei.

CRAVATE ȘI PAPIOANE

La noi pe site puteți găsi și o gamă variată de cravate și papioane, care mai de care mai variate și mai colorate. Unei cămăși mereu îi trebuie o cravată sau un papion, așa că eu vă sfătuiesc cu caldă inimă să vă uitați la această secțiune indicată bărbaților.

CURELE

Pantalonii au și ei nevoie de acesorii, așa că noi îți stăm la dispoziție cu cele mai frumoase și de calitate curele. Prețurile încep de la 17,9 lei, iar printre marile firme se numără și Tom Ford, Versace și Maison Margiela.

Desigur, și alte accesorii vă așteaptă pe site, însă aici v-am vorbit în mare despre câteva secțiuni din categoria noastră de accesorii.