Accesorii dama

0 produse

Raftul de accesorii femei este cu siguranță cel mai bogat și mai variat de la noi de pe site. Avem 27 de categorii aici cu peste . Nu am mai numărat și subcategoriile ca să nu amețiți.

Genți, poșete, valize, rucsacuri și ghiozdane

Surprinzător sau nu cea mai bogată categorie este cea a genților, poșetelor, valize și rucsacuri. Avem peste 30.000 de produse pe site în această categorie.

Așa că dacă vrei o geanta plic Calvin Klein sau o servietă de piele nu pleca de pe site-ul nostru. Filtrele de preț, brand și culoare te vor ajuta în alegerea ta.

Ceasuri de damă

Este una dintre categoriile cele mai interesante și de asemena cu produse dintre cele mai multe de pe site-ul nostru. 

Niciodată nu vei avea destule ceasuri de damă. Întotdeauna vei avea nevoie de unul mai mare sau mai mic, de un ceas elegant sau sport, de un ceas pe roz sau pe albastru.

Cu peste 13.000 de produse în categoria de ceasuri, site-ul nostru te va ține cu siguranță ocupată timp îndelungat.

Trebuie să ști că adăugăm produse în permanență și cifrele se schimbă mereu. De asemenea produsele listate la noi pe site sunt în concordanță cu cele pe care le puteți cumpăra de pe site-urile magazinelor partenere prin urmare prețurile și stocurile se updatează zilnic pentru ca oferta noastră să fie cât mai aproape de realitate.

Avem ceasuri de mână, de buzunar și accesorii pentru ceasuri. Ceasuri sport, ceasuri elegante, ceasuri scumpe sau ieftine ... trebuie doar să vă hotărâți.

Bijuterii

Când vine vorba de bijuterii discutăm în special despre gustul dumneavoastră doamnelor. Despre ținuta la care vreți să asortați bijuteria sau despre ocazia în care vreți să o purtați.

Am introdus în catalogul nostru cercei, coliere, brațari, lănțișoare și pandantive. Alegerea este a dumneavoastră doamnelor.

Bijuterii de aur, argint sau cu cristale Swarowski sunt toate la noi pe raft. 

Ochelari de soare sau de vedere

Un accesoriu important mai ales în zilele de vară este o pereche elegantă de ochelari de soare. AVem o gama extrem de variată la noi pe site și puteți alege perechea preferată în funcție de marcă, culoare, sau preț.

Ochelarii de vedere sunt o necesitate medicală dar noi o transformăm într-un accesoriu elegant ce poate adăuga valoare ținutei dvs.

Dacă nu vreți să purtați o pereche de ochelari de vedere alegeți soluția lentilelor de contact pe care le găsiți tot la noi în catalog.

Extensii de păr și peruci

O categorie foarte rar găsită în magazinele de fashion este cea de extensii de păr și peruci. Deși sunt accesorii foarte folosite de doamne în ultima vreme, de obicei le găsim numai în site-urile specializate. 

Avantajul catalogului nostru este că putem aduce în același loc toată gama de produse dintr-un anumit domeniu, astfel încât dumneavoastră doamenlor să nu trebuiască să căutați în mai multe magazine online.

Completă categoria de accesorii fashion cu curele, căciuli și șepci, brelocuri, eșarfe, șaluri și fulare, mănuși și umbrele.

Așa cum spuneam la începutul descrierii avem peste 27 de categorii aici și numărul lor este evident în creștere.

Rămâne de văzut în timp dacă am adăgat tot ce este necesar. Noi ne străduim să fim la zi cu oferta magazinelor online partenere.