Cosmetice BIO

0 produse

Cosmeticele bio, conținând o cantitate mare de produse naturale și vegetale, au calitatea esențială de a proteja pielea de produse puternice și astfel organismul reacționează diferit. În aceste condiții, pe rafturile noastre pline ochi de cosmetice, veți putea găsi produse bio și naturale de calitate.

Anti-îmbătrânire

 Produsele de tip anti-îmbătrânire sau anti-aging sunt concepute astfel încăt ridurile pe care le ai să dispară sau, în cazul fericit, să încetinească crearea ridurilor sau micilor imperfecțiuni ce vin o dată cu trecerea timpului. Tenul îmbătrânește, la fel ca omul, dacă nu îl protejezi cu strictețe și cu precizie.

Cosmetice cu miere de Manuka

Mierea de Manuka are capacitatea vindecătoare, fie că e savurată normal sau luate vitaminele și proprietățile ei din diverse cosmetice. De asemenea, mierea are proprietăți antibacteriene, așa că dacă vrei să scapi eficient, natural și implicit sănătos de micile imperfecțiuni sau le previi. Gama noastră conține doar produse de la Vegis – unul dintre cei mai buni furnizori când vine vorba despre produse naturale și bio.

Cosmetice de mâini

Mâinile au nevoie și ele de un mic spa al lor, așa că pe partea de cosmetice de mâini, nu te speria , te-am asigurat noi. Fie că e vorba despre creme de mâini sau întăritoare de unghii, pe toate le găsești pe site-ul nostru. Dacă credeai că pielea mâinilor e mai puțin importantă decât tenul, te înșelai amarnic.

Cosmetice ochi

Ochii sunt cea mai sensibilă parte a feței, astfel încăt au nevoie de o îngrijire propice și proprie. Nu te speria, cremele, gelurile sau serurile de ochi, la unele doamne, funcționează și pe ten, de asemenea și cele pentru ten în zona ochilor. Fie că vrei să-ți aplici ser, gel sau cremă, nu-ți face griji,, noi te putem aproviziona cu toate acestea într-o clipită.

Cosmetice păr

Părul, de asemenea ochilor și mâinilor, are nevoie de o îngrijire cât mai grijulie. Fie că ai păr vopsit, gras sau uscat, gamele noastre de la Andalou, Cattier, Bielenda și multe altele, îți stau la dispoziție cu produse de calitate superioară.

Cosmetice ten

Tenul perfect îl poți avea doar cu ajutorul unor produse bune și de calitate. Ingredientele contează enorm, așa că dacă îți trebuie apă micelară, cremă de zi sau de noapte, măști de față sau săpunuri de față, caută și caută, cu sau fără ajutorul filtrelor, și suntem siguri că vei găsi produsele minune ce te vor scăpa sau ajuta să te ferești de problemele tenului. De asemenea, nu încurajăm cumpărarea fără documentare, așa că înainte să comanzi, pentru binele tău, du-te și consultă-te cu un specialist dermatolog.

Deodorante naturale

Zilele toride sunt din ce în ce mai dese, iar transpirația nu e plăcută nimănui, însă cu ajutorul deodorantelor spray, roll-on sau stick pentru subbraț sau picioare, mirosul și comfortul tău cu siguranță vor fi la un nivel înalt.

Igienă bucală

Rafturile noastre conțin și produse pentru igiena bucală, așa că dacă vrei să ții medicul dentist departe, asigură-te că ai cel puțin o pastă bună de dinți la tine în baie.

Machiaje naturale

Dacă vrei ca inclusiv machiajul ce-l porți zi de zi să fie unul caât mai naturist cu putință, să știi că noi am găsit soluția. Pigmenții, balsamele de buze și spray-urile fixatoare îți vin în ajutor într-un stil cât se poate mai sănătos.

Parfumuri bio-naturale

Parfumurile noastre nu sunt într-un număr mare, dar ceea ce avem este de calitate superioară și cu ingrediente 100% naturale. Dacă vrei un miros plăcut și persistent, încearcă parfumurile ce le deținem.