Cosmetice

22937 produse
22937 produse

Avem 9 categorii principale de cosmetice structurate pe porțiuni ale corpului cărora se adresează. Este cea mai logică metodă de categorisire, folosită de cele mai importante magazine onlince de cosmetice și o vom folosi și noi la fel.

Cosmetice pentru îngrijirea corpului

Deși pare să fie o categorie de cosmetice generală, cosmeticele de îngrijire a corpului sunt totuși o categorie aparte prezentă la noi pe site.

Găsim aici cosmetice precum: Antiperspirante, Balsam, Șampon, Deodorante, Creme de mâini, produse de epilare, geluri de dus, produse pentru slăbit și împotriva celulitei. Produsele pentru protecție solară sunt foarte căutate și apreciate.

Completă categoria cu săpun solid sau lichid, sare de baie, spray-uri și multe altele pe care le veți descoperi singuri. Sunt deocamdată peste 4.000 de produse în categoria cosmetice pentru îngrijirea corpului.

Cosmetice pentru îngrijirea tenului

Făța, tenul este unul dintre cele mai importante părți ale corpului, căruia dumneavoastră doamnelor îi acordați o mare atenție și pe care bărbații adoră să o admire.

De aceea categoria aceasta este extrem de bine reprezentată la noi pe site cu peste 6.000 de produse deocamdată.

Categoria cosmetice pentru îngrijirea tenului are peste 17 subcategorii pe care cu siguranță le cunoașteți și le folosiți intent doamnelor.

Cosmetice pentru îngrijirea părului

Este o altă categorie de produse cosmetice foarte apreciate și căutate, cu un număr semnificativ de produse în catalogul fashion-mall.ro.

Avem și aici peste 6.000 de produse în categoria de cosmetice pentru îngrijirea părului, structurate în peste 20 de subcategorii printre care menționăm spume, șprayuri, balsamuri, șampoane, vopsele creme și geluri ca să enumerăm doar câteva dintre ele.

Cosmetice pentru îngrijirea unghiilor

O categorie de produse foarte apreciate de femei sunt cosmeticele pentru îngrijirea unghiilor

Aici mi-a atras atenția o subcategorie foarte interesantă și foarte la modă în ultimul timp și anume Nail-Art

Adăugăm oje, tratamente, geluri și accesorii ca să completă zona aceasta de cosmetice.

Cosmetice pentru machiaj

Una dintre cele mai importante categorii de cosmetice, atât ca importanță cât și ca număr de produse este cea de cosmetice destinate machiajului.

Avem peste 35 de subcategorii și numai dumneavoastră doamnelor vă veți descurca în a alege tot ceea ce este necesar pentru a avea un machiaj, perfect, potrivit evenimentului la care participați sau orei din zi la care vă aflați.

Farduri, rujuri, creme de ocbhi, fond de ten, corectoare, mascara, creioane, bureți, autobronzante sunt doar câteva din categoriile de produse găsite în zona de cosmetice pentru machiaj.

Cred că aici funcționalitatea de filtrare după culoare a site-ului nostru vă va fi de mare folos pentru că numai așa veți găsi cu numai 2 click-uri un blush roze.

Și funcționalitatea de selectare a marcii de produse vă v-a ajuta rapid să găsiți ceea ce doriți. De exemplu produsele de ondulare a părului BaByliss

Folositi cu incredere și filtrul de produse reduse. Astfel veți găsi de exemplu foarte ușor cosmeticele pentru îngrijirea unghiilor reduse cu 70% sau pudra cu prețul mai mic de 90 de lei.

Țineți cont că acest site este un catalog de produse cu prețurile și stocurile aduse zilnic la zi. Erori se pot întotdeauna strecura, dar linkurile noastre vor arăta întotdeauna către ce magazin te îndreptăm și unde implicit vei afla toate informațiile despre produsul ales de tine.