Extensii par

6 produse
6 produse

Părul scurt și greu de aranjat clar nu este o problemă în zilele de astăzi, noi avem o varietate de accesorii și de tipuri de extensii pentru gustul și bugetul fiecărei cliente ale noastre.

Accesorii

Extensiile au și ele nevoie de accesorii, dar stai fără griji că noi am ales furnizorii ce produc astfel de accesorii de calitate și la prețuri mici.

Breton păr

Bretonul din părul propriu nu este ușor de întreținut, dar dacă optezi pentru extensii de breton suntem siguri că vei fi foarte mulțumită și îți va fi foarte ușor.

Cozi de păr

Coada ta de păr nu are destul volum, dar nu te îngrijora, cozile noastre de păr sunt foarte ușor de aplicat și de îngrijit și sunt din produse de calitate net superioară.

Extensii de cheratină

Extensiile nu au mai fost la fel de fine până la apariția cheratinei, aceasta având posibilitatea de a netezi foarte frumos firul de păr și de a-i da o strălucire aparte.

Extensii clip on

Acest tip de extensii este unul favorizat de multe doamne, ceea ce ne face să ți-l recomandăm și ție. Nu contează dacă ai părul verde, blond, șaten sau roșcat, noi avem clipsurile cu păr ce cu siguranță ți se vor potrivi și ție.

Extensii cusute

Extensiile cusute sunt cel mai comod de purtat tip, însă ia în considerare că dacă îți pui acest tip de extensii va trebui să mergi la un stilist, care îți va tăia din ele, căci acestea vin la metru, deci da, dorința de a avea părul până la talie ți se poate îndeplini super ușor.

Extensii de păr natural

Fie cusute, clip on sau microring, fie roșcate, blonde sau șatene cu șuvite roz, extensiile de păr natural sunt cele mai apreciate, fiind făcute chiar din păr natural

 Extensii microring

Acest tip de extensii sunt semi-perminanent, putând ține chiar până la 6 luni, spălându-se la fel ca și părul natural. Acestea au nevoie de un specialist și de un tratament special când vine vorba de pieptănat și dormit cu ele.

Extensii tape in

Acest tip de extensii sunt potrivite pentru tine indiferent de tipul tău de păr și se pot adăuga și dacă ai nevoie de volum, și dacă ai nevoie de lungime pentru părul tău. Acestea se aplică obligatoriu de către un specialist și aplicarea lor durează în jur de 30 de minute.

Nuanțe deschise

Îți recomandăm să te uiți aici dacă ai nevoie de extensii, indiferent de tipul lor, cu nuanțe deschise, precum blonde, roșcate deschis, șaten deschis și multe alte variante.

Extensii închise

Dacă ai nuanțe închise precum brunet, roșcat închis, șaten și alte multe nuanțe închise, indiferent de tipul de extensie pe care îl preferi, în această secțiune vei găsi mult mai ușor ceea ce îți dorești.

Extensii medii

Extensiile medii sunt de mai multe tipuri: tape in/tape on, clipsuri, microring și se încadrează în nuanțele acelea frumoase de mijloc. Dacă îți dorești sau ai nevoie de o astfel de nuanță, această secțiune este creată special pentru tine.