Genţi, valize şi ruscsacuri de dama

1 produse
1 produse

Excursii și drumeții sunt totdeauna, dar rucsacele și valizele de calitate se găsesc din ce în ce mai rar, dar noi am selecționat cu mare grijă o gamă largă din astfel de articole la prețuri precum calitatea – foarte bune.

Genți

În această secțiune te așteaptă în jur de 37100 de articole din diverse materiale, fie piele, piele întoarsă sau diverse alte materiale textile. În această categorie te așteaptă pe lângă simplele genți de mână și genți de cosmetică, serviete sau genți pentru laptop.

Ghiozdane

Cu siguranță mergi în drumeții și ai nevoie de ceva mult mai ușor de dus, așa că gama noastră de ghiozdane de la mulți furnizori, printre care se numără și Forever21, adidas și Marc Jacobs te întâmpină cu brațele deschise a le încerca frumoasele și calitativele ghiozdane.

Rucsacuri

Articole mai versatile, rucsacurile noastre sunt numai bune de dus pe drumeții în frumoșii munți, fiind ușor de purtat și de introdus în ținute, ție îți va fi mult mai ușor de a găsi ținuta. Nu te teme, avem și aici mulți producători faimoși sau mai puțin faimoși, printre care se numără adidas, Alexander Wang, Anna Luchini și mulți alții.

Trolere și genți de voiaj

Să mergi în excursii mai lungi nu a fost mai ușor ca niciodată de când au apărut aceste articole de diverse culori, mărimi și materiale. Fie că vrei o geantă de voiaj mică, roșie, albastră sau multicoloră, suntem siguri că vei găsi ce îți va fura privirea pe site-ul nostru.

Valize

Valizele sunt articolele ce seamămănă super mult cu trolerele sau cu gențile de voiaj, însă au o capacitate mult mai mare și sunt mult mai greu de dus. Având capacitate mare, sunt perfecte când vrei să mergi undeva departe și în loc să duci alte 3-4 genți micuțe de voiaj, vei duce doar o valiză mare. De asemenea, acestea sunt impecabile când e vorba de mutat.