Îmbrăcăminte de dama

4615 produse
4615 produse

De cele mai multe ori categoria de Îmbrăcăminte de dama este cea mai importantă într-un magazin online de fashion cu atât mai mult în cadrul site-ului nostru care este un catalog online de fashion.

Categoria este foarte importantă și tratată cu maximă atenție și la noi pe site. Avem peste 27 de subcategorii și peste 200.000 de produse listate.

Îmbrăcăminte tradițională damă

Atrag atenția asupra acestei categorii pentru că a luat o amploare foarte mare începând cu anul 2018 când s-a sărbătorit Centenarul României. De atunci acest tip de îmbrăcăminte tradițională de damă s-a produs și s-a purtat mult mai mult. Trendul este similar cu ce se întâmplă și în moda europeană unde acest tip de îmbrăcăminte se poartă nu numai la sărbători dar și duminica la plimbare sau la restaurant.

Portul tradițional românesc este foarte bogat și mă bucur că a reînviat această modă. În catalogul nostru veți găsi toate elementele constitutive ale acestui port: bluză, brâu, cămașă, fustă, ie, rochie și chiar pantaloni. Îmbrăcămintea a evoluat și s-a adaptat prin urmare portul tradițional românesc a devenit în mod evident o inspirație pentru noul trend și hainele actuale reinterpretează vechile tradiții.

Rochii și tunici

Este una dintre cele mai bogate categorii de imbrăcăminte de damă.

Regăsim aici rochii pentru orice tip de ocazie sau eveniment, rochii de club chiar și rochii retro.

Avem sigur o clasificare după mărimi. Veți găsi astfel în catalogul fashion-mall.ro rochii scurte, midi sau lungi, rochii mrirmi mici sau evident rochii mărimi mari.

Sunt rochii categorisite pe anotimpuri, rochii sexy sau rochii de plajă.

Costume de baie

Avem cea mai mare paletă de costume de baie exitentă deoarece așa cum ști site-ul nostru este un catalog de fashion, prin urmare include oferta a numeroase magazine online. Scopul nostru este de a găsi tot ceea ce te interesează într-un singur loc.

Găsiți pe fashion-mall.ro costume de baie întregi, cu 2 piese, bikini, costume de baie retro sau push-up, 

Îmbracăminte damă pentru gravide

Unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei vine și cu modificare măsurilor și a conformației corpului. Prin urmare este nevoie de o garderobă nouă care să acopere perioada de 9 luni când toate hainele pe care le aveați nu vă mai încap. 

Bluze, cămăși, hanorace, costume, dresuri, fuste

Evident că avem și categoriile generice de haine și veți găsi mult mai multe articole decăt cele enunțate în acest subtitlu.

Blugi, geci și paltoane, pantaloni scurți, pantaloni lungi, hanorace și plovere sunt toate listate în catalogul nostru.

Haine sport

O categorie foarte amplă și importantă este de dată de imbrăcămintea sport. Veți găsi treninguri și colanți, hanorace și șorturi și multe altele.

Avem peste 14.000 de articole numai în categoria tricouri și 4 subcategorii doar aici.

Categoria de îmbrăcăminte de damă este cu siguranță una dintre cele mai ample de pe site și sperăm să găsiți ceea ce căutați la noi pe site.

Catalogul nostru este în continuă creștere și sperăm să fie și de folos. Puteți filtra produsele după preț, după culoare sau după brand.

Spor la căutat!