Imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru barbati

318 produse
318 produse

Deși sunt de 3 ori mai puține articole în secțiunea pentru bărbați a Fashion-mall.ro noi acordam o importanță la fel de mare produselor destinate lor. Lumea modei este într-adevăr a femeilor dar noi nu neglijăm nici pe domni. Sunt categorii unde aceștia sunt chiar mai importanți decât doamnele și bărbații sunt din ce în ce mai interesați de aspectul lor general de vestimentație de modul cum se prezintă într-o anumită situație. Site-ul nostru are exact aceleași categorii de produse pentru bărbați ca și pentru femei.

Așa cum am precizat și în categoria dedicată femeilor, site-ul nostru nu este un magazin ci este construit ca un catalog de produse. Articolele sunt vândute de magazinele online listate. 

Avantajul este că poți găsi o gamă mult mai largă de produse într-un singur loc și nu trebuie să navighezi pe mai multe site-uri pentru a cumpăra tot ce ai nevoie în domeniul fashion.

Îmbrăcăminte bărbați

Cel mai important domeniu în categoria de fashion este îmbrăcămintea pentru bărbați. Domnii pot găsi aici ținute de fiecare zi, precum cele mai purtate: blugii, tricourile și adidașii.

Secțiunea de business și evenimente speciale este foarte bine reprezentată printr-o gamă variată de costume și cămăși. 

Pentru perioadele de relaxare avem secțiuni bine aprovizionate pentru activitați sportive, costume de baie, tricouri sau articole de plajă.

Avem și categorii speciale cu îmbrăcăminte tradițională sau military.

Evident că veți găsi și lenjerie, pulovere, geci și paltoane și vă las pe voi să descoperiți restul categoriilor.

Încălțăminte bărbați

Fie că este vorba de âncălțăminte elegantă sau sport veți avea cu siguranță de iunde alege domnilor. Nu uitați de filtrul de culoare care o să vă ajute să găsiți de exemplu pantofi eleganți maro.

Mie îmi place de exemplu să îmi aleg pantofi sau ghete din gama de încălțăminte outdoor.

Poate voi aveți nevoie de o pereche de pantofi de piele.

De orice gen de incălțăminte bărbătească aveți nevoi domnilor găsiți în categoria dedicată dumneavoastră domnilor.

Parfumuri bărbătești

Personal ador să aleg parfumuri în magazin. Dacă însă ști exact ce parfum preferi, îl găsești în secțiunea dedicată parfumurilor bărbătești. Este o categorie rar întâlnită în magazinele online de fashion. De obicei sunt magazine online specializate pe așa ceva. La noi în catalog le vei găsi pe toate în același loc.

Sau poate vrei să vezi ce parfumuri mai poți încerca în viitoarea partidă de shopping și ai un pic de timp liber, te poți delecta cu produsele din catalogul nostru pe care le poți sorta după brandul preferat sau/ți după preț.

Accesorii bărbătești

Este categoria cea mai variată de pe site unde poți găsi de la cosmetice la bijuterii, de la ceasuri de mânî la curele și șosete. De orice accesoriu barbatesc ai putea avea nevoie, cu siguranță vei găsi o ofertă bogată la noi în catalog.

Trebuie să știi că preșurile din catalogul nostru sunt cele reale. Noi nu adăugăm nimic în plus. Scopul acestui catalog este informativ dar în momentul în care vei cumpăra ceva ca urmare a unui click pe un produs găsit la noi pe site noi vom primi un mic comision. Noi suntem afiliați magazinelor listate la noi pe site și acestea sunt de acord prin contract să acorde comisioane celor ce cumpără de la ei ca urmare a recomandărilor noastre.

Dacă vrei să știi mai multe despre acest sistem poți citi aici.