Încălţăminte de dama

8035 produse
8035 produse

Se spune că o femeie nu are niciodată suficient de multți pantofi. Evident că vorba asta este valabilă și pentru cizme, sandale, adidași și multe alte articole de încălțăminte.

De aceea catalogul nostru online are o colectie impresionantă de încălțăminte de damă. Avem listate peste 200.000 de articole și peste 30 de categorii care în mod evident au și ele subcategoriile lor. Este o adevărată lume a încălțăminte de damă la noi pe site și vă invităm să vă delectați doamnelor.

Pantofi sport și teniși de damă

Pentru că este vară când scriu această descriere m-am gândit că este potrivit să încep descrierea cu pantofii sport pentru că este o categorie de sezon. Deși nu este o denumire din DEX avem listate pe site peste 8.000 de modele de adidași de damă

Bascheții se numesc acum Converse. Este în mod evident tot o preluare de denumire de brand de bascheți foarte cunoscută. Am zis să adăugăm și această categorie pentru că s-a împământenit în limbaj. Altfel, dacă preferați denumirea de bascheți avem și așa ceva.

Pantofii sport înalți de damă sunt o categorie mai amplă unde am inclus adidași inalți, bascheți inalți, precum și ghete de drumeție înalte.

O categorie foarte utilă pentru plajele cu pietre și stânci sunt  pantofii de apă de damă.

Avem și pantofi exclusiv dedicați anumitor sporturi precum pantofi damă fitness  sau pantofi de trekking cum se numește acum drumeția.

Teniții și sneakerșii completează paleta de încălțăminte sport de damă. Adăugăți și încălțămintea sport cu platformă pentru domnișoarele mai puțin înalte sau cea comodă fără șiret sau slip-on cum se numește acum.

Încălțămintea sport de damă casual este o denumirea actualizată a pantofilor de zi cu zi, de servici sau de mers la piață.

Cizme și botine

De la vară sărim rapid la iarnă și găzduim în catalogul nostru online o gamă foarte largă de cizme de damă.  Avem cizme de cowboy, cizme cu blană, cizme cu toc gros sau subțire, cizme de călărie, cizme de cauciuc și evident cizme de piele.

Ca să contrazicem un pic definiția cizmelor avem în mod paradoxal și cizme de vară care sunt foarte cochete și purtate de ceva vreme.

Evident că avem cizme dedicate și altor anotimpuri, cizme de diverse înălțimi și chiar cizme de mușchetar.

Închei descrierea subcategoriei cu cizmele UGG foarte populare pe timp de iarnă.

Nu am uita de botine care evident sunt și ele de mai multe feluri pe care vă lăsăm să le descoperiți singurele.

Ghete și bocanci

Râmânem la o categorie de încălțăminte de damă dedicată anotimpurilor reci. Ghetele de daamă pot fi găste în variante sport, pe gleznă, de piele sau chiar o categorie apropiată mie, ghetele rock style.

Bocanci sunt în general încălțăminte dedicață drumețiilor și sper că adorați acest gen de sport la fel de mult ca și noi pentru că avem bocanci de munte, de hikinng, de piele și militari. Dacă doriți să purtați bocanci și la servici sau la plimbare prin oraș avem evident și bocanci casual.

Mocasini și pantofi

Mocasinii de damă o denumire cu sonorități amerindiene sunt un timp de pantofi fără șiret ușori și comozi de zi cu zi.

Pantofii de damă sunt ceié mai importante articole din categoria încălţăminte femei și avem peste 12 subcategorii primare şi multe alte subcategorii. Numai în cazul  pantofilor cu toc de damă avem 8 tipuri de pantofi. Categoria este foarte generoasă și sper să găsiți ce vă place la noi pe site.

Încercați să filtrați după culoare, după preț sau după brand ca să vă ajute în găsirea perechiei de pantofi dorită.

Papuci și sandale

Revenim la vară și la o nouă categorie foarte amplă de încălțăminte de damă. Varietatea este extrem de mare și aici. Vă dorim căutare plăcută