Machiaj

7970 produse
7970 produse

Machiajul este acea mască ce pe unele doamne le face să se simtă mult mai împlinite și mai frumoase, ceea ce nu este îneapărat rău, însă ținem să spunem că ești superbă oricum ai fi, cu sau fără imperfecțiuni.

Accesorii

Accesoriile de machiaj sunt esențiale pentru un machiaj profesional, așa că magazinul nostru online îți oferă o gamă largă de pensule și de bureței de machiaj de la diverși furnizori astfel încât realizarea unui machiaj profesional să devină floare la ureche.

Autobronzant

Dacă ai avut o vară mai nefavorabilă la capitolul bronz, stai calmă că la noi găsești cea mai bună gamă de autobronzante (avem și mănuși) de la cei mai buni producători.

Balsam de buze

Ca să ai parte de buze catifelate și sănătoase, noi îți oferim o gamă variată de balsame de buze care îți hidratează buzele și ți le face mult mai frumoase.

Bază de machiaj

În cazul în care vrei ca fondul tău de ten să reziste cât mai mult pe parcursul zile, iar machiajul tău să facă furori, trebuie să apelezi la baza de machiaj. Fie că vrei pe bază de silicon sau nu, noi avem soluția.

Blush

Blush-urile, fie pudră, cremoase, stick, sunt acel secret pentru a avea acea decentă culoare în obraji care îți oferă un aspect total deosebit.

Body painting

Petrecere sau nu, magazinul nostru conține și machiaje pentru corp, anume farduri pentru corp. Nu avem o gamă foarte diversificată, însă producătorul nostru are cele mai de calitate produse când vine vorba de body painting.

Buze

Buzele sunt cel mai vizibil punct de pe față, deci unul dintre cele mai importante. Acestea, pe lângă că au nevoie de o îngrijire specială, au nevoie și de cosmetice speciale. Când vine vorba de rujuri, luciuri sau creioane de buze, vă puteți baza pe magazinul nostru.

Corector

Fie că e vorba despre mici imperfecțiuni ale tenului sau cearcăne, corectorul este produsul cel mai bun potrivit pentru a acoperi în totalitate și de a uniformiza culorile.

Creioane de sprâncene

Cu toate știm că sprâncenele reprezintă rama ochilor, așa că acestea fac parte din categoria părților importante ale feței. Acestea au nevoie de o îngrijire precoce cu produse speciale și desenate corespunzător fiecărui tip de față.

Cremă tonifiantă

 Pentru a avea fermitatea pielii cu siguranță ai nevoie de o cremă tonifiantă bună. Nu te îngrijora, cosmeticele de acest tip ce le deținem sunt din ingrediente bune, pe măsura așteptărilor.

Creme BB și CC

Dacă ai o zi mai lejeră și ai nevoie totuși să îți maschezi oarecum micile imperfecțiuni ale tenului, roșeața și multe altele, atunci un BB sau CC cream sunt soluțiile ideale.

Fard

Fardurile se împart în 3 culori: fard de pleoape, fard de obraz și trusele de farduri. Acestea pot fi și lichide, dar și compacte. Acestea sunt concepute astfel încât să dea culoare feței.

Fixator make-up

Dacă vrei ca machiajul tău să reziste pe parcursul unei întregi zile, cu siguranță vei avea nevoie de un spray fixator.

Fond de ten

Fondul de ten poate fi lichid sau compact și este conceput astfel încât să acopere tot tenul, gâtul și pieptul astfel încât să nu se vadă niciun fel de imperfecțiune, fiind un fel de BB/CC cream mult mai puternic și cu o acoperire mai mare.

Tuș de ochi

Dacă vrei să îi asemeni unei o pisicuțe, atunci cu siguranță te-ar ajuta acest produs.